You Are What You Listen: Lagu-lagu Inspiratif Penyemangat Hidup Kita


photo credit by: shankar, shiv

Beberapa waktu terakhir ini gw suka mendengar OST Sang Pemimpi, yang liriknya bagus2, membuat semangat diri gw dalam mengejar impian-impian gw. Dan dari situ, gw juga jadi inget lagu-lagu lain yang dulu suka gw denger, yang bagus2, inspiratif, membuat bad mood hilang, punya makna dan nilai positif yang bisa diambil, pokoknya ini lagu bisa membantu kita jadi orang yang lebih baik lagi deh!

Beberapa yang terbaik bagi gw, gw tulis lirik favoritnya di sini, plus komentar pribadi gw tentang lagu itu. Mudah-mudahan teman-teman juga bisa mendapat semangat dan inspirasi yang sama seperti gw. Tapi membaca liriknya aja nggak lengkap tanpa mendengarkan lagunya, karena aransemen, nada, melodi dsb di musik itu jadi faktor besar dalam membangkitkan inspirasi dan semangatnya.. Jadi silakan cari lagunya ya.. check it out!

Lagu-lagu yang mendorong kita semangat untuk meraih mimpi

J-Rocks – Meraih Mimpi
coba denger lagunya, tempo lagunya ini bener-bener bikin kita pengen lari kenceng!

kuatkan diri dan janganlah kau ragu
tak kan ada yang hentikan langkahmu

ya..ya.. kita kan terus berlari
ya..ya.. tak kan berhenti di sini
ya..ya.. marilah meraih mimpi
ya..ya.. hingga nafas tlah berhenti!

Ipang – Teruslah Bermimpi
memotivasi kita untuk tidak pernah menyerah pada kelelahan saat meraih mimpi kita.

Percayalah
Lelah ini hanya sebentar saja
Jangan menyerah
Walaupun tak mudah meraihnya
Tetap tersenyumlah
Biar semakin mudah
Karena kesedihan pun
Ternyata hanya sementara

Gigi – Sang Pemimpi
sama kaya J-Rocks di atas, lagunya ini bikin semangat!

berteriaklah hai sang pemimpi
kita tak kan berhenti di sini

kita telah berjanji bersama
taklukan dunia ini
menghadapi segala tantangan
bersama mengejar mimpi-mimpi

Nidji – Laskar Pelangi
dua kalimat ini adalah kalimat inti motivasi meraih impian kita

Mimpi adalah kunci, untuk kita menaklukkan dunia
berlarilah tanpa lelah sampai engkau meraihnya

ABBA/Westlife – I Have a Dream
lagu lama, ga ada komentar deh, pokoknya bagus

I have a dream, a song to sing
To help me cope with anything
If you see the wonder (wonder) of a fairy tale
You can take the future even if you fail

Silentium – Para Pemimpi
ini lirik favorit gw! meringkas inti kehidupan dalam satu kalimat.

Hidup itu sederhana, berani bermimpi lalu mewujudkannya
Hidup itu sederhana, menggerakkan arang jadi intan permata

R. Kelly – I Believe I Can Fly
salah satu favorit gw juga. dua dari kunci-kunci meraih impian ada di sini: lihat dengan jelas impian kita, dan percayalah bahwa kita akan mencapainya

If I can see it, then I can do it
If I just believe it, there’s nothing to it

I believe I can fly
I believe I can touch the sky
I think about it every night and day
Spread my wings and fly away
I believe I can soar
I see me running through that open door
I believe I can fly

Lagu-lagu inspiratif dan penambah semangat


photo credit by: Already have a Flickr account?

Ello, Berry (St. Loco), Ipang, Lala – Buka Semangat Baru
kalo lagi nggak mood, kudu denger lagu ini banget-banget! ga sadar deh, semangat kita naik lagi

buka kita buka hari yang baru
sebagai semangat langkah ke depan
jadi pribadi baru

buka kita buka jalan yang baru
tebarkan senyum wajah gembira
damai suasana baru

RAN – Selamat Pagi
kalo lagi males-malesan pagi-pagi, asik banget denger lagu ini

Dan kini kubergegas tuk segera siapkan diriku tuk mulai menjalani hari ini
Tak sabar ku temui seluruh sahabat yang tersenyum menyambut datangnya pagi ini
Dan kukatakan..
(Chorus)
Selamat pagi!!
Dan embun membasahi dunia dan mulai mengawali hari ini
Dan kukatakan:
Selamat pagi!!
Kicau burung bernyanyi dan kini ku siap tuk jalani hari ini.

Mariah Carey – Hero
di dalam diri setiap kita pasti ada “hero”, yaitu bakat/potensi diri kita tersembunyi. ayo asah potensi itu agar bermanfaat!

And then a hero comes along
With the strength to carry on
And you cast your fear aside
And you know you can survive

So when you feel like hope is gone
Look inside you and be strong
And you’ll finally see the truth
That a hero lies in you

Mariah Carey – Through The Rain
banyak masalah dalam hidup, ngerasa banyak orang membenci kita, takut menghadapi kehidupan? percayalah, kita ini kuat untuk menghadapi semua itu!

I can make it through the rain
I can stand up once again
On my own and I know
That I’m strong enough to mend
And every time I feel afraid
I hold tighter to my faith
And I live one more day
And I make it through the rain

Whitney Houston & Mariah Carey – When You Believe
Mariah Carey emang spesialisasi memotivasi orang kali ya? bareng Whitney Houston, ini nunjukkin bahwa keajaiban dalam hidup itu akan datang saat kita percaya. gw percaya, dan alhamdulillah keajaiban2 itu memang benar adanya Smile

There can be miracles
When you believe
Though hope is frail
It’s hard to kill
Who knows what miracles
You can achieve
When you belive somehow you will
You will when you believe

D’Masiv – Jangan Menyerah
banyak orang lain yg lebih susah dari kita, dan mereka ga nyerah. jadi kita harus terus bersyukur dengan cara berjuang keras!

Tak ada manusia
Yang terlahir sempurna
Jangan kau sesali
Segala yang telah terjadi

Kita pasti pernah
Dapatkan cobaan yang berat
Seakan hidup ini
Tak ada artinya lagi

Syukuri apa yang ada
Hidup adalah anugerah
Tetap jalani hidup ini
Melakukan yang terbaik

Nugie – Lentera Jiwa
kalau kita udah nemu passion atau lentera jiwa kita, hidup ini rasanya selalu menyenangkan tiap hari. gw pernah nulis tentang ini.

kubiarkan kumengikuti suara dalam hati
yang slalu membunyikan cinta
kupercaya dan kuyakini murninya nurani menjadi penunjuk jalanku
lentera jiwaku

Robbie Williams – Better Man
lagunya sedih sih.. tapi menunjukkan bahwa seburuk apapun kesalahan yang pernah kita lakukan, kita masih bisa berbuat banyak untuk menjadi orang yang lebih baik lagi

As my soul heals the shame
I will grow through this pain
Lord I’m doing all I can
To be a better man

Gloria Estefan – Reach
ini tuh lagu OST Olimpiade Atlanta 1996.. bikin kita harus terus jadi orang yang lebih kuat dan lebih baik setiap hari.. untuk bisa selalu mencapai kehidupan yang lebih baik..

If I could reach, higher
Just for one moment touch the sky
From that one moment in my life
I’m gonna be stronger
Know that I’ve tried my very best
I’d put my spirit to the test
If I could reach

Diana Ross – If We Hold On Together

If we hold on together
I know our dreams will never die
Dreams see us through to forever
As high as souls can fly
The clouds roll by
For you and I

thanks char! Smile

Wahai teman-teman pencipta lagu, tolong ciptakanlah lagu-lagu inspiratif & penyemangat seperti ini lebih banyak. Wahai teman-teman musisi, tolong nyanyikan lebih banyak lagi lagu seperti ini. Wahai produser, lagu-lagu inspiratif seperti ini tetep menguntungkan kok, jadi tolong didukung ya.. Sungguh, kita udah bosen denger lagu cinta-cintaan, selingkuh-selingkuhan, lagu-lagu Alay, dsb dll.. Kita butuh lagu yang bermanfaat! Dan wahai teman-teman, yuk kita perbanyak mendengar lagu-lagu seperti ini, biar kita selalu terdorong untuk jadi kita yang lebih baik Wink

Oh iya, sebelum nulis postingan ini, gw juga minta pendapat temen-temen gw lewat Plurk di sini. Alhamdulillah jadi dapet banyaaaak banget lagu-lagu yang inspiratif menurut teman-teman. Tapi karena beberapanya gw nggak kenal, jadinya nggak gw masukin di sini. Silakan buka di sana untuk ngeliat masukan lagu-lagu inspiratif lainnya..

Kalo temen2 punya rekomendasi lagu-lagu yang seperti ini, tolong tambahkan di komentar, beserta potongan lirik lagu yang inspiratif itu yaa..

NB: musik itu hanya sumber inspirasi dan penyemangat tambahan, sumber utamanya haruslah tetap dari membaca kitab suci & mempelajari agama kita Smile


Jadi Sahabat Ilman Akbar

Personal sharing & insight saya tentang entrepreneurship, blogging & writing, pengembangan diri, serta teknologi Internet


Baca Ini Juga

Tags: , , ,

83 Responses to “You Are What You Listen: Lagu-lagu Inspiratif Penyemangat Hidup Kita”

  1. aldita 7 February 2010 at 13:36 #

    kak, kemaren abis bongkar2 playlist di komputer rumah trus nemu lagu2 natasha bedingfield sama avril lavigne. banyak lirik2 yg bikin semangat juga loh Grin

  2. ilmanakbar 7 February 2010 at 13:57 #

    #1 aldita
    waaaw.. boleh tuh dit, dikopi paste dong potongan liriknya di sini, biar bisa dibaca juga sama orang2 Wink

  3. nulad 7 February 2010 at 16:38 #

    woah ada boneka yotsuba! *nggak nyambung*

  4. liza 7 February 2010 at 21:48 #

    wah hampir semua lagunya liza suka, tapi yang terakhir laguny Gloria Estefan – Reach, belum pernah dengar.
    iya sih, ketika mendengar lagu yang isinya penuh dengan motivasi membuat kita lebih semangat lagi.

    dan satu lagi lagunya mariah carey can’t take that way juga ok

  5. Charles 8 February 2010 at 01:18 #

    Great Man… Numpang nambahin ya… Grin

    Diana Ross – If We Hold On Together

    If we hold on together
    I know our dreams will never die
    Dreams see us through to forever
    As high as souls can fly
    The clouds roll by
    For you and I

    Haddaway – Life

    Time is getting cold, what is going on
    What is on your mind are your feelings gone

    Need to see it clear where do we go
    Why are you doing things all the things you do

    yeah yeah

    Life will never be the same, life is changing yeah yeah
    Life will never be the same, life is changing

    Grin

  6. aisyah muna 8 February 2010 at 15:07 #

    hahay…pucuk dicinta ulam pun tiba..
    pas lagi semangat-semangatnya, browsing2..eeeeeee..nemu nih artikel..
    tenkyu info2 lagu semangatnya..biar jadi koleksi saat murung
    nice..^^

  7. itan 12 February 2010 at 16:56 #

    … hmm ma avril yg imagine….

  8. ilmanakbar 13 February 2010 at 23:36 #

    #3 nulad
    ahahahaha

    #4 liza
    mariah carey can’t take that way? humm.. belum pernah denger tuh.. Wink

    #5 Charles
    waw, keren! makasih char, gw udah nambahin yg Diana Ross itu.. lagu itu OST Land Before Time kan ya? gw suka banget yang itu.. untung lo tambahin, jadinya inget lagi gw..

    #6 aisyah muna
    sama2, mudah2an bermanfaat ya ^^

    #7 itan
    wah, yang itu liriknya kaya gimana? saya belum pernah denger. btw makasih ya buat komentarnya Smile

  9. Wahyu Awaludin 6 March 2010 at 13:31 #

    Banyak yangjadi lagu fav gw juga,,tapi ada juga yang baru gw tahu,hoho..

    TFS..

  10. Far"ida" 30 March 2010 at 01:49 #

    Bagus banget….isinya menambah inspirasi
    saya
    Lagu Dewa “Hadapi dengan senyuman”
    Menurut g menjalani hidup dengan banyak tersenyum akan menambah indah hidup ini

    Hadapi dengan senyuman
    Semua yang terjadi
    Biar terjadi .
    Hadapi dengan tenang jiwa
    Semua… Kan baik baik saja

  11. yuli 2 April 2010 at 09:59 #

    nambah daftar lagu inspirasi nih,,thanks a lot ya..oya ,,ada satu lagu yg keren banget dr bon jovi,it’s my life..i love much that song..so powerful..and make us excited..

  12. Isti 5 April 2010 at 16:04 #

    Ohoho, baru bener-bener baca mpe selesai Razz
    Hum,,bagus-bagus lagunya,,ada yang udah dijadiin lagu inspirasi juga sih,,hee
    Setuju juga sama yuli,, lagu bon jovi yang itu keren bgt,,bikin semangatt..

    Oiya,, ada juga nih lagu yang baguss lagi:
    - Breakaway-nya Kelly clarkson, ini potongan liriknya: I’ll spread my wings and I’ll learn how to fly
    I’ll do what it takes till I touch the sky
    And I’ll make a wish, take a chance, make a change
    And breakaway
    Out of the darkness and into the sun
    But I won’t forget all the ones that I love
    I’ll take a risk, take a chance, make a change
    And breakaway

    - The climb-nya Miley Cyrus, potongan liriknya:
    There’s always going to be another mountain
    I’m always going to want to make it move
    Always going to be an uphill battle,
    Sometimes you going to have to lose,
    Ain’t about how fast I get there,
    Ain’t about what’s waiting on the other side
    It’s the climb

  13. ck roe - company profile 27 October 2010 at 15:17 #

    waow ada bonekanya
    lucu,kyak yatsoba

  14. ikhsan 6 December 2010 at 16:26 #

    setujuuuuuu bgtz gan.
    Pemusik,Tolong ciptain lagu dengan lirik yg memberi penyemangat kehidupan…

  15. faizal 2 February 2011 at 01:13 #

    lgu2 jepang dan korea…walaw ga ngerti tp memberi semangat..

  16. dio 15 May 2011 at 20:29 #

    setuju banget
    saat ini lagi2 inspiratif dan pemberi semangat sangat dibutuhkan. berkarya terus lah wahai para pekarya musik.

  17. Janual 16 May 2011 at 21:28 #

    ini saya tambahin “i will survive” COCOK banget dlm sgala kondisi hehehe..

  18. setyo 30 May 2011 at 22:11 #

    lagu itu selalu menemaniku yang sekarang sedang merasa sendiri

  19. Hakim 4 November 2011 at 09:22 #

    Gue paling suka lagu-lagu inspiratif, man. Baru-baru ini di tumblr, gue barusan posting lagu inspiratif, tentang diri ini sebagai penerus masa depan, dan lagu ini juga meyakinkan diri sendiri kalo kita bisa merubah bangsa ini jadi lebih baik lagi. Mau tahu lagunya apa?

    Ada Band – Armada Masa Depan Smile

    • ilmanakbar 13 November 2011 at 12:07 #

      Wah, boleh ini coba dicari ah..
      Btw, ‘armada masa depan’, kesannya kaya kaderisasi gitu, nyari penerus2nya band armada hahaha..

  20. razzel 6 May 2012 at 01:55 #

    Thanks a lot..Smile

  21. Yolansya Riry 28 October 2012 at 12:03 #

    Semua lagu di atas aku tau..
    Tapi, klau boleh nambahin lagu penyemangat itu The Climb by Miley Cyrus. Lagunya baguss kok !!!

    There’s always gonna be another mountain
    I’m always gonna want to make it move
    Always gonna be an uphill battle
    Sometimes you gonna have to lose
    Ain’t about how fast I get there
    Ain’t about what’s waiting on the other side….
    It’s The Climb…!! Yes

  22. ruby bingo bonus codes 29 December 2012 at 08:15 #

    I drop a comment each time I like a post on a website or
    I have something to add to the discussion. It is triggered by the fire displayed in the
    article I browsed. And on this article You Are What You Listen: Lagu-lagu
    Inspiratif Penyemangat Hidup Kita | ilmanakbar’s life journal. I was excited enough to post a commenta response Smile I actually do have 2 questions for you if it’s allright.

    Is it only me or do a few of the comments come
    across like they are written by brain dead
    people? Razz And, if you are posting at additional online sites,
    I’d like to keep up with you. Would you make a list every one of all your shared sites like your twitter feed, Facebook page or linkedin profile?

  23. www.pennyauctiondesignteam.com 18 January 2013 at 11:55 #

    quibids piece of software nulled, quibids replicated, quibids set of scripts
    These kind of internet websites hereafter impose people a good up-front cost for a bunch regarding rates for bids not to mention spend the commission rate that could the actual scammer which known any hot purchaser for the overall web site. The exact BOSS associated with a person internet site suggested as a factor throughout a excellent MSNBC investigation held accountable that conduct with charlatan online marketers. To find out more, Look into: [http: //www. pennyauctiondesignteam. com/products/Quibids-Clone-Professional-Version. html quibids set of scripts nulled].
    ttpThe auctions bring enormous crowds of people of guys as well as females on-line with the expectation that they will find a sheet of the purchase price decrease quiche. Auctions really are a lot further than a set up pertaining to customers to get his or her items, it truly is furthermore a great business with regard to suppliers to be able to offload items or perhaps items which can be starting to be saved with find to generate a earnings. Also while this has recently been replicated on key entire world substantial web-website-web-sites similar to craigs list, this any amount of money sell net-web-internet websites under absolutely no ailment toiled off from this specific wide-ranging selection of process. http: //www. pennyauctiondesignteam. com

    Given that your release from the penny auction along with covering out-for every along with just about every single-bid entire world great internet-web-sites, persons programs commonly published along with made available his or her get items. That made the actual supervision and shipping connected with goods straightforward (primarily simply normally drop-transported just about almost any one particular merchandise) although unhappy to say this technique and also public sale structure possesses made the wonderful offer regarding persons worry irrespective of whether or even not necessarily or maybe not necessarily or even certainly not there is certainly some way of measuring bias inside the process.

    The fear mostly pops up simply as the vendor (the market earth vast web-web site) will be building money with each and every bid — so what inducement accomplish they have to halt?

    There’s regulate from the fresh air having said that seeing that web web-sites like Exceet. com usually are finding a stand or. this specific a number of dime public sale earnings by transferring your structure and the means males and females have a look at dime auctions. Exceet features a completely new simply just think about within the branch out-for almost every-bid auction while they exchange in the direction of the normal form of justness and talents of pretty nicely-identified planet considerable world wide web internet-websites like craigs list by giving a customer’s business.

    Of which implies that will everybody can offer their own alternatives posted about Exceet throughout reach provide throughout estimates. Using this type of variety, people may have self esteem inside inside the crucial safeness and also fairness of a acquire almost like they found themselves receiving on a necessary respectable community just like some other considerable market world great net internet-internet web sites.

    For a consumer to comprehend advantages with this group however, that will pay to adhere to your thoughts in which carry out just about in every locations more.

    1) Prior to anyone indicate an products accessible in the layer out-for every single-bid auction web world-wide-web website or even penny retail web page including Exceet. com you need to comprehend the luxury of the goods you’re supplying. Anyone are not able to somewhat skillfully established a new control about the retail except do you know what your goods is really absolutely worthy of.
    .

  24. Aqiqah 12 July 2013 at 07:06 #

    Ahaa, its nice conversation on the topic of this post at this
    place at this blog, I have read all that, so now me also commenting here.

  25. agus 19 July 2013 at 16:01 #

    Lagu nya bagus2…
    Hanya nambah2 koleksi lagu motivasi nya….
    Bunkface-situasi
    Itu lagu andalan saya tu…

  26. ardiningtiyas 4 August 2013 at 05:41 #

    ‘Reach’ menjadi fav. saya dari list lagu di sini.

    Tiba-tiba sy juga ingat satu lagu dari ost ‘Sound of Music’ (jadul jg): Follow Every Rainbow: , “…climb every mountain, ford every stream, follow every rainbow, till’ u find ur dream….”

    Thx u/ berbagi semangat!

  27. Ipan Sabora 12 October 2013 at 13:14 #

    Jangan lupakan juga R. Kelly – World Greatest.

  28. Lagu Indonesia Terbaru 8 March 2014 at 15:58 #

    Muter-muter di dunia maya ngga sengaja masuk ke blog ini.
    Btw artikelnya keren banget gan.

  29. helmi 11 June 2014 at 17:33 #

    thank’s kawan luarbiasa………. nice posting

  30. Chadwick Lentsch 30 June 2014 at 14:22 #

    People on forums say there is no working roulette system, you can’t beat it in the long run, but
    i’m using bluehand roulette system for weeks and it earns
    me decent money everyday, maybe couple of weeks is not a long run, maybe i am
    lucky

  31. Iksan 11 July 2014 at 14:29 #

    Jangan Pernah Lupakan *Michael Hearts – We will not go down*.. ;(

  32. disfungsi seksual 7 August 2014 at 22:35 #

    Hi, i think that i noticed you visited my website thus i got here to go
    back the want?.I’m attempting to in finding things
    to improve my web site!I guess its ok to use a few of your
    concepts!!

    Feel free to surf to my site :: disfungsi seksual

  33. Ega Amalia 9 August 2014 at 15:39 #

    Bagus…. sama lagunya korea juga ada yang banyak contohnya goose dream. (Ost dreamhigh ) Maknanya nancep bngt kalau di versi indonesia . Tapi yg ini juga bagussssssss.. toppp.. Big Smile)

  34. Fredric 24 August 2014 at 20:32 #

    I read a lot of interesting content here. Probably you
    spend a lot of time writing, i know how to save you a lot of time, there is an online tool that creates high
    quality, google friendly posts in minutes, just type in google – laranitas free content source

  35. hot sale air jordan play in these f txt purple white blue fall fiesta values 24 August 2014 at 20:47 #

    Bring to an end Complaining And Commence your own personal babyliss Promotion In exchange
    hot sale air jordan play in these f txt purple white blue fall fiesta values http://www.bilbaoria2000.org/inc/new-jordan-shoes-coming-out/hot-sale-air-jordan-play-in-these-f-txt-purple-white-blue-fall-fiesta-values.html

  36. limited stocks at limited time air jordan original white yellow shower yourself with savings 24 August 2014 at 20:47 #

    Finest technique for babyliss you are able to read about immediately.
    limited stocks at limited time air jordan original white yellow shower yourself with savings http://www.gronlund.info/egc/new-jordan-shoe/limited-stocks-at-limited-time-air-jordan-original-white-yellow-shower-yourself-with-savings.html

  37. full size thunder #0 russell westbrook blue finals patch stitched nba jersey on sales 24 August 2014 at 21:37 #

    My Advanced babyliss solution Works While You Sleep! !
    full size thunder #0 russell westbrook blue finals patch stitched nba jersey on sales http://www.hafsil.com/wpscripts/cheap-nhl-jerseys-in-usa/full-size-thunder-0-russell-westbrook-blue-finals-patch-stitched-nba-jersey-on-sales.asp

  38. luxury mitchell and ness jets joe namath #12 stitched green nfl jersey hot sale online 24 August 2014 at 21:38 #

    Our babyliss Market Meet – Who cares about nothing benefits??
    luxury mitchell and ness jets joe namath #12 stitched green nfl jersey hot sale online http://www.vaaler.net/fotball/nhl-retro-jerseys/luxury-mitchell-and-ness-jets-joe-namath-12-stitched-green-nfl-jersey-hot-sale-online.asp

  39. This is addressed to you converse chuck taylor all star shoes 2013 Sale Outlet 24 August 2014 at 21:55 #

    This Amazing babyliss strategy Can Work While You Go to sleep!
    This is addressed to you converse chuck taylor all star shoes 2013 Sale Outlet http://www.motricidadhumana.org/converse-maroon/converse-chuck-taylor-all-star-shoes-61vx.html

  40. Wholesale Cheap tiffany ring sale Sale Outlet Store 24 August 2014 at 21:56 #

    babyliss News Sources Find The Messages In a flash
    Wholesale Cheap tiffany ring sale Sale Outlet Store http://www.cienciaatletica.com/tiffany-c/tiffany-ring-sale-53xa.html

  41. designer air jordan 13 white pink grey for womens factory outlet 24 August 2014 at 22:00 #

    Third party page shows Five brand new stuff over babyliss that absolutely no one is discussing.
    designer air jordan 13 white pink grey for womens factory outlet http://www.flaathen.com/bolkkort/jordans-retro-6/designer-air-jordan-13-white-pink-grey-for-womens-factory-outlet.html

  42. cheap price air jordan hydro new blue factory outlet 24 August 2014 at 22:01 #

    Terminate Protesting , Start Off your own special babyliss Marketing In exchange
    cheap price air jordan hydro new blue factory outlet http://www.methodius.com/includes/clearance-jordans/cheap-price-air-jordan-hydro-new-blue-factory-outlet.html

  43. 1:1 quality herve leger off the shoulder ombre red bandage dress hl003 outlet online shop 24 August 2014 at 22:13 #

    Independent piece of writing discloses A few great new things over babyliss that no company is talking about.
    1:1 quality herve leger off the shoulder ombre red bandage dress hl003 outlet online shop http://www.dibaq.com/petcare/herve-leger-nyc/1-1-quality-herve-leger-off-the-shoulder-ombre-red-bandage-dress-hl003-outlet-online-shop.html

  44. thanksgiving day marc by marc jacobs pretty nylon large tate tote in pink multi see how low we can go 24 August 2014 at 22:13 #

    babyliss was simply too simple previously, however now it is close to impossible
    thanksgiving day marc by marc jacobs pretty nylon large tate tote in pink multi see how low we can go http://www.optimalkompetanse.com/marc-by-marc-jacobs-shoulder-bag/thanksgiving-day-marc-by-marc-jacobs-pretty-nylon-large-tate-tote-in-pink-multi-see-how-low-we-can-go.html

  45. fashion karen millen dm039 tailored shift black dress save 65% 24 August 2014 at 22:13 #

    Do the following to find out about babyliss before you are left out.
    fashion karen millen dm039 tailored shift black dress save 65% http://www.hearingjourney.com/backup/herve-leger-white-gown/fashion-karen-millen-dm039-tailored-shift-black-dress-save-65.html

  46. us marc by marc jacobs classic q francesca tote bags light brown store online 24 August 2014 at 22:14 #

    Market News – babyliss Believed An Essential In this time
    us marc by marc jacobs classic q francesca tote bags light brown store online http://www.schillingweb.com/div/marc-by-marc-jacobs-las-vegas/us-marc-by-marc-jacobs-classic-q-francesca-tote-bags-light-brown-store-online.html

  47. buy best canada goose foxe bomber grahpite men outlet shop 24 August 2014 at 22:29 #

    All babyliss Market Call : Those Who likes absolutely nothing is declared as the winner??
    buy best canada goose foxe bomber grahpite men outlet shop http://www.chairmanmoen.com/christian-louboutin-blog/buy-best-canada-goose-foxe-bomber-grahpite-men-outlet-shop.html

  48. cheap new style marc by marc jacobs preppy natasha bags black early bird specials 24 August 2014 at 22:30 #

    Our Unique babyliss program Works While You Go to bed!
    cheap new style marc by marc jacobs preppy natasha bags black early bird specials http://www.vangby.com/docs/marc-by-marc-jacobs-special-items/cheap-new-style-marc-by-marc-jacobs–preppy-natasha-bags-black-early-bird-specials.html

  49. price melt down new seahawks #89 doug baldwin steel blue team color super bowl xlviii nfl elite jersey factory price 24 August 2014 at 22:42 #

    Their babyliss Home business Dialog : Consequently, who really cares about stress is announced the victorious one?!
    price melt down new seahawks #89 doug baldwin steel blue team color super bowl xlviii nfl elite jersey factory price http://www.winjevoll.com/cheap-authentic-nfl-jerseys-free-shipping/price-melt-down-new-seahawks-89-doug-baldwin-steel-blue-team-color-super-bowl-xlviii-nfl-elite-jersey-factory-price.asp

  50. order soccer football sock red outlet us online 24 August 2014 at 22:42 #

    babyliss Announcement Stations Acquire Messages Straight away
    order soccer football sock red outlet us online http://www.triver.net/decor/dropship-hockey-jerseys/order-soccer-football-sock-red-outlet-us-online.asp

  51. great store wide savings nike air max 1 mens acg dark shadow varsity purple trainers take advantage of these prices now 24 August 2014 at 22:52 #

    babyliss Replicas – The Flawless babyliss trick Which usually Fools 94% of the shoppers
    great store wide savings nike air max 1 mens acg dark shadow varsity purple trainers take advantage of these prices now http://www.siljenergaard.com/newsletter/uk-nike-store/great-store-wide-savings-nike-air-max-1-mens-acg-dark-shadow-varsity-purple-trainers-take-advantage-of-these-prices-now.html

  52. designer nike air max 2012 mens dark grey chrome yellow black trainers for sale 24 August 2014 at 22:53 #

    This Completely new babyliss approach Works Even When You Take a nap! !
    designer nike air max 2012 mens dark grey chrome yellow black trainers for sale http://www.kennel-prestemoen.com/KullB-filer/nike-air-max-basketball/designer-nike-air-max-2012-mens-dark-grey-chrome-yellow-black-trainers-for-sale.html

  53. 2014 new cheap moncler loire coat women fur hoodie zip with button khaki up to 50% off 24 August 2014 at 22:57 #

    Unbiased guide discloses Six new things around babyliss that nobody is covering.
    2014 new cheap moncler loire coat women fur hoodie zip with button khaki up to 50% off http://www.epi-trade.com/images/thom-browne-moncler/2014-new-cheap-moncler-loire-coat-women-fur-hoodie-zip-with-button-khaki-up-to-50-off.html

  54. buy authentic 2013 new! moncler down coat women hooded windproof light tan wholesale 24 August 2014 at 22:58 #

    The thing you ought to do to discover babyliss well before you are left behind.
    buy authentic 2013 new! moncler down coat women hooded windproof light tan wholesale http://www.oslororynight.com/Links_files/moncler-womens-ski-jackets-sale/buy-authentic-2013-new-moncler-down-coat-women-hooded-windproof-light-tan-wholesale.html

  55. cheaper 2013 new! moncler euramerican style jackets womens yellow 2014 sale outlet 24 August 2014 at 23:03 #

    babyliss Announcement Channels Acquire The Up-grades In a flash
    cheaper 2013 new! moncler euramerican style jackets womens yellow 2014 sale outlet http://www.tendenzid.net/nyforside/moncler-down-coat-sale/cheaper-2013-new-moncler-euramerican-style-jackets-womens-yellow-2014-sale-outlet.html

  56. where to buy best moncler down vest unisex glossy hooded zip red sale outlet 24 August 2014 at 23:46 #

    Our Advanced babyliss method Work Even When You Go to bed!
    where to buy best moncler down vest unisex glossy hooded zip red sale outlet http://www.tsbcd.com/cc-qa/buy-moncler/where-to-buy-best-moncler-down-vest-unisex-glossy-hooded-zip-red-sale-outlet.html

  57. best cheap air jordan super fly olympic shoes grey white at our professional online store 24 August 2014 at 23:54 #

    The thing you ought to do to discover more regarding babyliss well before you’re abandoned.
    best cheap air jordan super fly olympic shoes grey white at our professional online store http://www.bimep.com/cheap-jordans-for-sale/best-cheap-air-jordan-super-fly-olympic-shoes-grey-white-at-our-professional-online-store.html

  58. various air jordan 6 retro white gray black red wholesaler 24 August 2014 at 23:54 #

    Unprejudiced summary lets out Some brand new stuff concerning babyliss that absolutely no one is mentioning.
    various air jordan 6 retro white gray black red wholesaler http://www.okonomiservice.net/retro-jordan-13s/various-air-jordan-6-retro-white-gray-black-red-wholesaler.html

  59. buy cheap air jordan original outlet genuine 25 August 2014 at 03:18 #

    This Spanking new babyliss software Work While You Take a nap : )
    buy cheap air jordan original outlet genuine http://www.herheimjensen.com/jordans-shoes-for-sale-cheap/buy-cheap-air-jordan-original-outlet-genuine.html

  60. tight budget pleasers air jordan ix (9) retro cdp (2008) white red sale outlet store 25 August 2014 at 03:19 #

    Overseas Rumor – babyliss Considered Absolutely Essential Today
    tight budget pleasers air jordan ix (9) retro cdp (2008) white red sale outlet store http://www.balancinghealing.com/cheap-jordan-4/tight-budget-pleasers-air-jordan-ix-9-retro-cdp-2008-white-red-sale-outlet-store.html

  61. shop discount air jordan 1 retro blue yellow unbeatable price 25 August 2014 at 03:51 #

    Neutral editorial shares Seven new things for babyliss that absolutely no one is covering.
    shop discount air jordan 1 retro blue yellow unbeatable price http://www.liberiagroupofindustries.com/includes/jordan-retro-oreos/shop-discount-air-jordan-1-retro-blue-yellow-unbeatable-price.html

  62. 2014 new cheap moncler boots nible purple stylish and generous on sale online 25 August 2014 at 04:35 #

    Marketing Rumor – babyliss Thought as A Must On the market now
    2014 new cheap moncler boots nible purple stylish and generous on sale online http://www.johndohertycontracts.com/location/moncler-women-jacket-sale/2014-new-cheap-moncler-boots-nible-purple-stylish-and-generous-on-sale-online.html

  63. fashion moncler scarf & caps generous black coupons 25 August 2014 at 04:37 #

    Variety of optimistic things to do to learn more about babyliss well before you are left out.
    fashion moncler scarf & caps generous black coupons http://www.engsmyr.com/bilder/moncler-coats-mens/fashion-moncler-scarf–caps-generous-black-coupons.html

  64. 65% off 2013 new! moncler winter jackets womens zip stand collar white barrel of bargains 25 August 2014 at 04:37 #

    Ideal method for the babyliss that one can find out about right away.
    65% off 2013 new! moncler winter jackets womens zip stand collar white barrel of bargains http://www.norskedachshundklubbersforbund.org/skriv/moncler-winter-jacket/65-off-2013-new-moncler-winter-jackets-womens-zip-stand-collar-white-barrel-of-bargains.html

  65. steam cleaner for carpets Victoria BC 25 August 2014 at 05:55 #

    That is really fascinating, You are an overly skilled blogger.
    I have joined your rss feed and stay up for looking for extra of your excellent post.

    Also, I have shared your website in my social networks

    my website :: steam cleaner for carpets Victoria BC

  66. free returns karen millen dp052 coloured purple lace dress garden fresh vegetables 25 August 2014 at 05:57 #

    babyliss Counterfeits — Ideal babyliss ‘cheat’ Which experts claim Fools 97.3% of the buyers
    free returns karen millen dp052 coloured purple lace dress garden fresh vegetables http://www.markeline.com/plantillas/herve-leger-leather-jacket/free-returns-karen-millen-dp052-coloured-purple-lace-dress-garden-fresh-vegetables.html

  67. 1:1 quality herve leger elegant long sleeve v neck long sleeve bandage dress green hl237g on sale online 25 August 2014 at 05:58 #

    babyliss was a little too easy before, but these days it’s close to impossible
    1:1 quality herve leger elegant long sleeve v neck long sleeve bandage dress green hl237g on sale online http://www.nina-andresen-borud.com/bilder/herve-leger-2009/1-1-quality-herve-leger-elegant-long-sleeve-v-neck-long-sleeve-bandage-dress-green-hl237g-on-sale-online.html

  68. wholesale the newest nike air max tn mens black white yellow dollar trainers save now 25 August 2014 at 06:43 #

    Abroad News : babyliss Defined as Essential In these modern times
    wholesale the newest nike air max tn mens black white yellow dollar trainers save now http://www.kristiania.com/documents/nike-air-jordan-cheap/wholesale-the-newest-nike-air-max-tn-mens-black-white-yellow-dollar-trainers-save-now.html

  69. best deals of nike air max tn leather mens white black white trainers on clearance 25 August 2014 at 06:44 #

    babyliss Counterfeits . . . The Most Beneficial babyliss trick Which experts claim Fools 95% of the end-users
    best deals of nike air max tn leather mens white black white trainers on clearance http://www.samfunnshuset.org/bilder/nike-shoes-for-women-cheap/best-deals-of-nike-air-max-tn-leather-mens-white-black-white-trainers-on-clearance.html

  70. wholesale authentic air jordan flight the power all black shoes wholesale 25 August 2014 at 06:47 #

    Our Brand new babyliss campaign Can Work Even When You Sleep!
    wholesale authentic air jordan flight the power all black shoes wholesale http://www.pjkarlsen.com/pjk/air-jordans-for-cheap/wholesale-authentic-air-jordan-flight-the-power-all-black-shoes-wholesale.html

  71. uk air jordan sc 2 black city grey for men smashing savings 25 August 2014 at 06:48 #

    babyliss Counterfeits – - An Incredible babyliss cheat By which Fools 96.4% of the buyers
    uk air jordan sc 2 black city grey for men smashing savings http://www.stende.com/tjenester/cheap-air-jordans-sale/uk-air-jordan-sc-2-black-city-grey-for-men-smashing-savings.html

  72. Limited Stocks at Limited Time lacoste promo codes Factory Price 25 August 2014 at 07:50 #

    The very best formula for babyliss that you simply could find out about as we speak.
    Limited Stocks at Limited Time lacoste promo codes Factory Price http://www.loughernestud.co.uk/lacoste-sneaker/lacoste-promo-codes-94ae.html

  73. Buy 1 Free 1 gucci ring Get extra 20% discount on your second purchase 25 August 2014 at 07:52 #

    babyliss Press Stations Acquire The Up-dates Swiftly
    Buy 1 Free 1 gucci ring Get extra 20% discount on your second purchase http://www.e-bondhu.com/gucci-ring/index.html

  74. Shop cheap jordans save up to 70% 25 August 2014 at 07:52 #

    babyliss Counterfeits – - Perfect babyliss trick Which experts state Fools 97% of the buyers
    Shop cheap jordans save up to 70% http://www.t-bow.es/jordan-retros-black/cheap-jordans-90bi.html

  75. new style air jordan 3 women suede red grey free 50g in every pack 25 August 2014 at 07:55 #

    All the babyliss Corporate Call – - Which means that, who cares wins??
    new style air jordan 3 women suede red grey free 50g in every pack http://www.davidmather.com/datastore/jordan-5-retro-black-grapes/new-style-air-jordan-3-women-suede-red-grey-free-50g-in-every-pack.html

  76. it\'s half time air jordan 1 fluff white black red coupons 25 August 2014 at 07:56 #

    End Whining And Begin your own special babyliss Crusade Alternatively
    it\’s half time air jordan 1 fluff white black red coupons http://www.tveiten.name/index-filer/jordans-retro-3/it-s-half-time-air-jordan-1-fluff-white-black-red-coupons.html

  77. top quality broncos #18 peyton manning white womens zebra field flirt stitched nfl jersey on sale online 25 August 2014 at 10:00 #

    babyliss was too simple before, but now it is impossible
    top quality broncos #18 peyton manning white womens zebra field flirt stitched nfl jersey on sale online http://www.krs-ef.com/salg/pro-bowl-cheap-jerseys-mlb/top-quality-broncos-18-peyton-manning-white-womens-zebra-field-flirt-stitched-nfl-jersey-on-sale-online.asp

  78. best selling crimson tide #12 joe namath red stitched ncaa jersey sale outlet 25 August 2014 at 10:01 #

    Third party blog presents you with Four great new things for babyliss that noone is covering.
    best selling crimson tide #12 joe namath red stitched ncaa jersey sale outlet http://www.aasvallsboxer.net/PSD/cheap-authentic-youth-mlb-jerseys/best-selling-crimson-tide-12-joe-namath-red-stitched-ncaa-jersey-sale-outlet.asp

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: